Wut?

Seksimyrsky on Terveysmyrskyn alafiliaali. Taustalla härvää siis sama terveys- ja lääketieteen moniosaaja, Kettunen, kuin muidenkin Myrskyjen taustalla. Miksi tämä blogi on liipaistu tulille? Koska koen, että seksi ja seksuaalisuus ovat edelleenkin aiheina tabuja ja niistä liikkuu liian paljon vääränlaista tietoa.

Lisäksi olen huolissani muun muassa nuorten ja lasten seksuaalivalistuksesta, ulkonäköpaineista ja muista erektiiviseen hivellykseen liittyvistä aiheista – ei sillä etteivätkö useat aikuisetkin tarvitsisi valistusta – tai ainakin kannustusta lärpättää seksistä vapautuneesti.

Tämä blogi kertoo siis seksistä, parisuhteista ja varmaan myös rakkaudesta. Ja se tekee sen 40-vuotiaan miehen näkökulmasta. Perustan datailuni siinä määrin tieteeseen, että tekstit kestävät tarkemmin sipeltävän tarkastelun. Blogi ei kuitenkaan ole lääketieteellinen, enkä itse ole minkään asteen seksuaaliterapeutti tai seksuaaliterveyden ammattilainen, joten en ota kantaa, saati diagnosoi mitään aiheeseen liittyvää.

Jos munat syyhyävät tai pimppiä kutittaa, mene lääkäriin.

Yksinkertaisesti haluan vain puhua seksistä faktapohjaisesti, omalla tavallani ja julistaa seksibätängin ilosanomaa. Seksi ja seksuaalisuus ovat täysin normaaleja asioita, eikä niitä tule hävetä. Ymmärrän kyllä, että seksuaalisuus ja seksi ovat hyvin henkilökohtaisia ja monimuotoisia asioita. Jos siis koet että käytän jotain väärää termiä, olen ymmärtänyt jotain päin persettä tai olen yksinkertaisesti väärässä, niin älä hermostu, vaan kerro se minulle – keskustellaan asiasta, niin opimme kaikki ehkä jotain uutta.

Ai niin, ne sidonnaisuudet. Olen tavallaan kaupallinen toimija, koska pidän luentoja – myös seksistä – joten toimivathan nämä sivut varmaan myös mainoksena.

Ja kyllä, voin ehkä tehdä kaupallista yhteistyötä tämänkin blogin tiimoilta.

Mutta nyt, menkää panemaan. Tai jos haluatte jostain syystä ottaa yhteyttä, voitte laittaa ensin mailia yhteys@terveysmyrsky.com.